Wednesday, December 10, 2008

Pudu raya & Restoran Tahara

Pudu raya berwajah baru..wah ..dah lama tak gi pudu raya..nie pun dok hantar mak balik kg naik bas..coz mak dtg sorang..cantik juga bila negok bangunan nie di cat..tapi keadaan didlm tetap sama.

Hantar mak naik bas transnasional,KL-Muar naik bas kul 8.30 mlm..nak baik bas baru beli tiket boleh ,gitu..tak pe org tak ramai.Lagi pun hari isnin..

Lepas hantar mak..pergi makan kat Restoran Tahara kat Desa Pandan ..husband akak kata Tomyam kat sini best..owner nya orang Thai..

Apa lagi order nasi goreng Tahara dan tomyam..memang best lah tomyam nie..dia org letak susu..memang bessstttt..tapi nasi gorengnya kureng sikit..nasi tu di goreng letak kunyit..bila campur dgn tomyam baru boleh layan..emmmm ..bila tengok menu kat sini..best lah..masakan kat sini kebanyakannya menu alah Thai...Pekerjanya pun org Thai..kalau tengok rupa pekerja kat sini = owner..agaknya anak beranak kot..(suka hati je kan)haa3x








2 comments:

gEe said...

salam perkenalan..
cantek koleksi manik awk..
btw sy ni mmg customer tetap tahara..hehehe..awk org kg pandan ke?..kolo pegi sna jgn lupa oder siakap 2jiwa...sedappppp

zai said...

hai gee..salam perkenalan..tq singgah ke sini..wah nanti bolehlah cuba siakap 2 jiwa nie kan..awak tentu dah biasa makan kat sini