Friday, October 24, 2008

Geram tahap Gaban

Semalam akak..pergi ke Habib Jewels nak ambil barang yg dah di repair....sebelum sampai sana akak dah call dulu brp rm kena byr ..Punya le terkejut akak kena rm 110..tak pe tu sabo lagi..hanya betulkan klip gelang tangan dan brooch yg longgar kena cam gitu pulak harga..2x tel kata siap dlm masa 10 hari ..tapi lagi 2 hari nak ke hari 10..masih lum siap..tak kisah le..hari yg ke 21 akak pun pergilah sana..Sampai2x tel bil akak kena rm 160..Hai makin naik pulak harga mana yg betul nie..Wah nie bikin panas nie,..wah duhhhhhh apa lagi akak minta diskaun le..boleh perempuan nie kata pihak kilang yg kata harga gitu...sebelum dia org nak buat ..akak ada pesan kat perempuan nie tel le dulu buat pengesahan sama ada akak setuju nak buat atau tak..kalau mhal sangat baik trade in je ...dia boleh buat bodoh je apa akak cakap..apa lagi mengiow le akak.. bincang punya bincang dia org bagi rm 80.00 tapi still mahal gak .coz bukannya kena tambah apa2x..cuma kecilkan je..nak tak nak bayar le juga,akak terus balik le dgn hati yg marah..lantak le situ..moral of story..kalau nak buat services ke nak repair ke jgn le pergi ke sini..memang dia org nie hentam harga..perempuan yg layan nie pun tak mesra langsung..sombong..macam kedai tu bapak dia yg punya.. Frist & the last le akak dtg sana..

Nie ha perempuan yg layan aku tu ..tak de customer services langsung..


3 comments:

* ayu * said...

kasi saman je kak!

zai said...

tak pelah..jadikan pengajaran..huuuuhuuu

buYut Gurl said...

lain kali laser kan aje..
buat malu kaum pempuan je