Monday, October 20, 2008

Jamuan Hari Raya..




Pada 17.10.08..jam 12.30 tgh..Jamuan Hari Raya diadakan..semua committee bz gilezz..membuat decoration office..yehhhh..tengok tu cik ayu, ana, k.nita..bersemangat lagi..akak pulak time tu tetiba kena menyiapkan kerja urgent pulaksss..nie pun curi ambil gambar..hee3x.Jgn marah





Yg baju putih tu tengah berucap boss kita org yg merasmikan majlis tersebut..yg sebelah tu Mr President Sportclub (baju kelabu)..Jgn tak caya kat office pun ada sportclub tu pasal le macam2x aktiviti akan diaadakan setiap tahun..Tu yg seronok kerja kat sini..Quality of live heee3x
Wajah2x committee yg menjayakan majlis tersebut..





Nie di antara wajah2x kepenatan dan kekenyangan..

2 comments:

buYut Gurl said...

alamak kak..cam sama je gmabar kt blog kite...
hehehe..nmpak sgt kite copy paste akak nya gambar..

zai said...

ana-alah tak ngapa